Brizganje plastičnih izdelkov

Podjetje se je v začetni fazi ukvarjalo izključno z izdelavo orodij in je imelo stroje za brizganje plastike le za preizkuse izdelanih orodij ter optimizacijo le teh.

Vendar je vedno večje povpraševanje na trgu po serijski proizvodnji brizganih izdelkov pripeljalo do tega, da se je podjetje usmerilo tudi v industrijo brizganja plastike.

Podjetje Orodja Prebil d.o.o. je z nakupom več sodobnih strojev za brizganje plastike lahko ponudilo poleg izdelave orodij tudi serijsko proizvodnjo izdelkov iz različnih polimerov. Proizvodnja deluje po navodilih standarda IATF16949, katerega smo pridobili leta 2015.

Ponujamo vam brizganje plastičnih izdelkov iz vseh vrst polimerov na strojih do 500 ton zapiralne sile.

Kupcem ponujamo tudi celovito storitev:
  • razvoj končnega izdelka,
  • razvoj in izdelava orodij,
  • izdelava plastičnih izdelkov tudi v malih
    serijah,
  • izdelava nultih serij,
  • izdelava PPAP dokumentacije za avtomobilsko industrijo.

V razvojnem oddelku nudimo razvoj izdelka, optimiranje izdelka, razvoj orodij ter spremljajoče dokumentacije za predajo izdelka. V podjetju deluje tudi oddelek za kakovost z merilnim laboratorijem in potrebno pripadajočo opremo za izdelavo kompletnih merskih poročil. Stroji v proizvodnji plastike so opremljeni z roboti za manipuliranje gotovih izdelkov, temperiranje, sušenje in barvanje granulata. Med proizvodnim procesom se izvaja tudi nadzor in spremljanje statistike proizvodnih parametrov.

Orodja Prebil d.o.o.

Od ideje do izvedbe