English Deutch Français
Prebil Janez s.p.
Na Vovčne 29, SI-1354 Horjul, Slovenija
Tel: +386 (0)1 750 01 80
Fax: +386 (0)1 750 01 81
O podjetju Kontakt Kako do nas
Kontakt

kontaktna oseba:
Janez Prebil

tel.:
+386 (0)1 750 01 80

fax.:
+386 (0)1 750 01 81

mob.:
+386 (0)41 690 985

e-pošta: • Pogoji uporabe spletnega mesta
 • Z uporabo tega spletnega mesta sprejemate navedene pogoje. Če teh pogojev ne sprejemate, spletnega mesta ne uporabljajte. Svoje spletno mesto smo zgradili tako, da nas lahko obiščete in vam pri tem ni potrebno razkriti svojo identiteto ali podati kakršne koli osebne podatke. Vaši osebni podatki (podatki, s katerimi se lahko identificirate), ki nam jih posredujete, bodo uporabljeni samo za podpiranje vaših odnosov s podjetjem ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p.

  • Uporaba spletnega mesta
  Podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p. vam dovoljuje ogled in prenašanje materialov s tega spletnega mesta le za zasebno rabo. Spreminjanje, prikazovanje, distribuiranje ali kakršno koli drugačno uporabo materialov v javni ali komercialni namen, na katerem koli spletnem mestu ali v omrežnem računalniškem okolju je prepovedano. Materiali na tem mestu so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Kakršna koli nepooblaščena uporaba katerega koli materiala s tega spletnega mesta lahko pomeni kršenje zakonov o avtorskih pravicah. Če katerega koli od teh pogojev prekršite, nimate več; pravic za uporabo tega spletnega mesta. Ves prenesen ali natisnjen material morate takoj uničiti.

  • Omejitev odgovornosti
  V nobenem primeru podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p., ni odgovorno za kakršno koli škodo, ki nastane z uporabo ali nezmožnostjo uporabe spletnih strani, povezanih s tem spletnim mestom ne glede na to, ali je bil opozorjen na tako škodo ali ne. Materiali in storitve na tem mestu so lahko zastareli. Podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p. se ne obvezuje, da jih bo posodabljalo.

  • Varovanje zasebnosti
  Podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p. spoštuje in ščiti vašo zasebnost. Naše spletne strani lahko obiščete, ne da bi vam bilo treba zato razkriti svojo identiteto ali podati kakršne koli osebne podatke. Na kontaknti spletni strani lahko podajate zahteve ali prošnje in naročate izdelke ali storitve. Vaši osebni podatki, ki nam jih lahko posredujete, bodo uporabljeni samo za komunikacijo med vami in podjetjem ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p.. Če ne želite, da bi stopili v stik z vami, ne izpolnite našega spletnega obrazca. Podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p. osebnih podatkov ne bo dajalo v souporabo, prodajalo, posojalo ali dajalo v najem.

  • Komunikacija z naročniki
  Da bi vam omogočili nadaljnj komunikacijo, vas utegnemo zaprositi za vaše osebne in poklicne podatke. Uporabili jih bomo za boljše razumevanje vaših potreb in za izboljšanje naših storitev. S pomočjo vaših podatkov lahko, z vami komuniciramo, vas seznanjamo o storitvah in ugodnostih.

  • Povezave do spletnih mest drugih podjetij
  Na našem spletnem mestu so dodane povezave do spletnih mest nekaterih drugih podjetij. S klikom katere koli teh povezav boste zapustili naše spletno mesto. Podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p. ne pregleduje spletnih mest drugih podjetij, jih ne nadzira in ni odgovorno za nobeno teh strani. Spletna mesta drugih podjetij obiskujete na lastno odgovornost.

  • Opomba
  Podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p., lahko te pogoje kadar koli spremeni s posodobitvijo tega dokumenta. Vsak, ki se poveže s spletnim mestom podjetja ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p. mora upoštevati navodila. Cenimo odnose, ki jih imamo z našimi strankami in se nenehno trudimo izboljšati uporabnost našega spletnega mesta.<

  Hvala za obisk na naših spletnih straneh !

  Revidirano november 2008

    


  © 1996-2008  
  Prebil Janez s.p., Na Vovčne 29, SI-1354 Horjul, Slovenija
  Tel: +386 (0)1 750 01 80; Fax: +386 (0)1 750 01 81
  e-mail: , i-net: www.orodjaprebil.si
  Splošni pogoji uporabeObvestilo o piškotkih
  BVQI